We willen verschillende acties opstarten. Er is dus van alles te doen! Om het overzichtelijk te houden, hebben we ze hieronder opgesomd.

  • Create: Dit is het meest belangrijke gedeelte van de website. Alle Jondernemers (jij en andere jongeren)  kunnen hier gezamenlijk projecten opstarten. Je kan jongeren met bepaalde specialiteiten bij elkaar zoeken om een project op te starten en er een succes van te maken. Natuurlijk ondersteunen wij in alles waar we kunnen. Zowel designers, programmeurs, marketeers, promotors, creatievelingen, webmasters of rasechte ondernemers zijn welkom. Elk idee of project is welkom, niets is zot genoeg.
  • MeetUiteraard willen we events organiseren om het ondernemen te stimuleren. Dit kan gaan van ontmoetingen met alle Jondernemers of met bepaalde groepjes tot wedstrijden tot het ondernemerlandschap positief veranderen door de regering erbij te betrekken tot zelfs het organiseren van stage’s. Het klinkt misschien als toekomstmuziek, maar voor een Jondernemer is niets onmogelijk.
  • TutorialsBen je nog iets minder goed thuis in de ondernemer- of webmasterwereld of weet je gewoon niet alles (niemand weet alles natuurlijk)? Dan kan je hier terecht voor tips over het bouwen van een website tot hoe je goed kan schrijven tot hoe je jezelf kan ontwikkelen tot zelfs hoe je in groep kan functioneren.
  • VideozoneWe moedigen creativiteit aan en daarom hebben we de videozone gelanceerd. Elke Jondernemer kan zichzelf voorstellen en zijn toekomstbeeld schetsen door middel van een video te maken. Niet enkel kan je jezelf zo onderscheiden van anderen, maar anderen leren jou snel kennen en omgekeerd. En zeg nu zelf, het is toch leuk om letterlijk te zien wie iemand is?
  • JOWStaat voor Jong Ondernemen Webshop. Hier komen allerlei e-books voor webmasters en toekomstige webmasters. Natuurlijk profiteert elke Jondernemer van een fikse korting. Meld je aan om van deze korting te genieten.
  • JondernemersElke Jondernemer verdient natuurlijk een staande ovatie. En hoe kan je dat beter doen dan iedereen een eigen pagina te geven? Dat dachten wij ook al. Je kan jezelf profileren en laten zien wie jij bent en waarom jij kan ondernemen.