Ben jij iemand die iets wil ondernemen, maar weet je niet goed wat? Zit je constant met goede ideeën in jouw hoofd? Ben jij een durver en een creatief denker? Wil jij van de wereld een betere wereld maken? Ben je zot op sociaal contact?  Ben je creatief, technisch en/of sociaal?

Antwoord je op de meeste vragen ja? Dan is Jong Ondernemen echt iets voor jou!

We willen jongeren met ondernemende capaciteiten aanzetten om in groep creatieve projecten uit de grond te stampen. In groep kunnen we de ondernemerswereld op zijn grondvesten doen daveren. Samen met jou willen wij innoveren en projecten starten die je alleen nooit kan verwezenlijken. Onze bedoeling is om jou aan te zetten om te ondernemen en dit samen met ons. Wij bieden een platform aan waarop jij veilig kan ondernemen met anderen en zo creatief kan innoveren. Zo kunnen we acties creëren waar België, met name de regering en ondernemersorganisaties, in tekortschiet.

Last, but not least hebben we een eigen missie. We willen samen sterk staan en een organisatie vormen waar we trots op kunnen zijn.  Alleen zo kunnen we innoveren en producten en diensten op de markt brengen die nodig zijn en die uniek zijn. Natuurlijk is dit allemaal vrijwillig en verplichten we jou helemaal niets.

Onze filosofie

  • Samen sterk
  • Samenwerken staat boven macht
  • Creativiteit boven alles
  • Innoveren is onze passie en sterkte
  • Niets is onmogelijk!

Denk je ook zo en wil je ook innoveren op een sociale en creatieve manier? Dan zijn wij er zeker van dat je bij ons aan het goede adres bent.